Yhteistyö

Materiaali-insinöörikillan tavoitteena on edunvalvonnan lisäksi pyrkiä yhdistämään alamme opiskelijat tulevaisuuden työnantajien kanssa. Tästä syystä pyrimme tekemään läheisesti yhteistyötä materiaalitekniikan yritysten kanssa ja etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita. Tarjoamme yrityksille näkyvyyden lisäksi erinomaisia mahdollisuuksia saada ensikontakti tulevaisuuden osaajiin esimerkiksi messulla tai yritysvierailulla. 

Haalarimainokset

Joka vuosi uudet opiskelijamme hankkivat itsellensä opiskelijahaalarit, joita he pitävät päällään erilaisissa tapahtumissa läpi koko opiskeluaikansa. Haalareihin kerätään vuosittain yritysten mainoksia, joiden myyntituloilla haalarit kustannetaan. Haalarimainos on erinomainen tapa jättää positiivinen kuva vasta-aloittaneiden mieleen ja saada näkyvyyttä koko opiskelijayhteisössä. 

Vuosijuhlat

Materiaali-insinöörikilta täyttää 29 vuotta 26.3.2022, jonka kunniaksi järjestämme yhdistyksellemme vuosijuhlat. Yrityksille juhlat ovat erinomainen tapa kasvattaa tunnettavuuttaan koko jäsenistömme ja lisäksi ulkopaikkakuntien opiskelijoiden keskuudessa. 

Excursiot

Materiaali-insinöörikilta kuljettaa jäseniään noin kaksi kertaa vuodessa ympäri Suomea tutustumassa alamme yrityksiin. Yritysvierailulla pääsette esittelemään toimintaanne ihan kädestä pitäen ja keskustelemaan henkilökohtaisesti niin uusien kuin vanhojen opiskelijoiden kanssa. 

Rekrylab

Rekrylab on usean eri ainejärjestön järjestämä messutapahtuma Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella. Tapahtuma on erinomainen mahdollisuus napata parhaat kesätyöntekijät heti paikan päällä ja päästä tutustumaan myös opiskelijoihin ainejärjestömme ulkopuolelta. Mukana tapahtumaa järjestämässä ovat: teknis-luonnontieteellisen, materiaalitekniikan, ympäristö- ja energiatekniikan, sähkötekniikan, sekä biotekniikan ja -teknologian ainejärjestöt. 

Näkyvyys

Kiltamme omaa myös laajat tiedotuskanavat, jossa tarjoamme monipuolista näkyvyyttä koko vuoden ympäri. Jaamme mielellään esimerkiksi mahdollisia työpaikkailmoituksia kiltamme sähköpostilistalle tai esittelemme teidät killan virallisena tukijana nettisivuillamme. 

Kuinka pääsen mukaan?

Kiinnostuitko yhteistyömahdollisuuksistamme? Ota yhteyttä killan yritysvastaavaan yritysvastaava@materiaali-insinoorikilta.fi, niin tehdään yhdessä molemmille osapuolille mielekäs yhteistyösopimus!