Päätösluettelo 24/2014

Materiaali-insinöörikillan hallituksen kokous 24/2014
16.9.2014 klo 17:00, K0102

6. Jaostokuulumiset

Jukka oli viime viikolla AY-kahveilla, joilla kerrottiin mm. seuraavista asioista: Kelpo Teekkari ehdotuksia otetaan nyt vastaan. Tilapalveluita saa ilmaiseksi mappeja ja työpöytiä killoille. Kannattaa kiinnittää huomiota siihen että turvallisuusasiat killassa, kuten sammutuspeitteet ym. ovat kunnossa. Zip poistuu kokonaan sitsi käytöstä 15.1.2015. Syksyn siivouspäivät ovat 2.-3.12. POP:n ilmoitukset täytyy muistaa laittaa aina kaksikielisenä. Myös Werkkoanturiin voi laittaa tapahtumailmoituksia. Keskusteltiin myös TTYY:n 50-vuotis juhlavuodesta, joka on siis ensi vuonna. Toivotaan että myös killat järjestäisivät tapahtumia juhlavuoteen liittyen. Tulossa on paljon tapahtumia.

9. Palaute
Olemme saaneet palautteen koskien killan nettisivuilla julkaistavia päätösluetteloita. Palautteen mukaan päätösluettelot tukkivat nettisivujen etusivun ja ne ovat liian pitkiä. Nettisivuille kaivataan myös vuosien 2010 ja 2011 kuvia. Pasi yrittää ottaa selvää, mistä puuttuvat kuvat voisi saada ja yrittää saada päätösluettelot siten että ne eivät tulisi suoraan etusivulle. Karsitaan päätösluetteloista jatkossa turhat kohdat pois.

11. Sohvan viimeistely
Päätetään milloin sohva tehdään loppuun.

12. Käsityöilta
Jäsenistöltä on tullut pyyntö että järjestettäisiin käsityöilta. Pidetään käsityöilta keskiviikkona 24.9. klo 17 alkaen.

Posted in Vanhat päätösluettelot.