Päätösluettelo 20/2015

Materiaali-insinöörikillan hallituksen kokous 20/2015
1.10.2015 kello 15:15, K0103

7. Palaute
Nettisivujen kautta on saapunut 2 palautetta. Hanna Rautalin on iloinen, että jäsenistöä kuultiin päätettäessä osallistumisesta Kauppakadun Approon ja päätettäessä limsa-automaatista ostettavista limsoista.
Milla-täti toivoo kiltaan teetä myyntiin. Emmi lupasi alkaa hoitamaan asiaa ja tiedottaa asiasta jäsenistölle.
Tapahtumat:
– HerkkuWiiniFestarit: Herkkuwiini oli todella hyvää ja sai paljon kehuja, mutta ei voittanut kuitenkaan. Kaikki 20 litraa katosi parempiin suihin alle kahdessa tunnissa!
– FuksiWundeRunde: Perinteinen rallirasti meni tosi hyvin!
– Sisarkiltojen Herwantapelisauna: Oli huikean kivaa, mutta viisi peliä oli hieman liikaa. Viimeinen peli alkoi liian myöhään, joka aiheutti sen, että peli oli aika sekavaa. Otaniemeläiset kiittelivät tapahtumasta ja heillä oli ollut todella hauskaa. He toivoivat, että tapahtuma järjestettäisiin joskus myös uudelleen.
Suullista palautetta killassa:
– Suklaita toivotaan pian lisää myyntiin, erityisesti pätkiksiä!
– Limsakoneen virvoitusjuomakyselyn tuloksia toivotaan jäsenistölle tiedoksi.
– Jallu Pärinän palautusta museosta kiltaan toivotaan hartaasti.

  • Päätös: Merkittiin tiedoksi palautekeskustelu. Valittiin Kuukauden palautteeksi Hanna Rautalinin palaute ”Jäsenistön ja hallituksen välinen vuoropuhelu”.

9. Syksyn yleiskokous
Päätetään järjestää syksyn yleiskokouksen ensimmäinen osa torstaina 5.11. klo 16, kähmintäsauna YTHS:n saunalla tiistaina 10.11. ja yleiskokouksen toinen osa torstaina 19.11. klo 16. Stiina varaa yleiskokousta varten luentosalin.

10. Rankka Excu
Päätetään syksyn Rankan yritykset ja majapaikat Villen esityksen mukaan seuraavasti:
19.10. Johnson Metall, Artekno (ehkä?). Yöpyminen Oulun Teekkaritalolla (350 €)
20.10. SSAB Raahe, ABB. Yöpyminen Vaasassa (3 €/hlö)
21.10. Kylpylä (omakustanteinen) ja matka kotiin.
Ville ottaa ilmoittautumiset vastaan killassa to 8.10. klo 12 ja tiedottaa asiasta heti kokouksen jälkeen. Fuksikiintiöksi päätetään taas 5 fuksia. Yhteensä mukaan mahtuu 35 henkilöä. Päätetään excursion osallistumismaksuksi 40 €.
Päätetään budjetoida excubussiin 1500 €, Oulun majoitukseen 350 € ja Vaasan majoitukseen 105 €.

11. Kuukauden laji
Päätetään kuukauden lajiksi Teemun esityksen mukaisesti hohtokeilaus. Päätetään osallistumismaksuksi 6 €/hlö, kilta maksaa loput. Päätetään pitää keilausilta hyvinvointiviikolla, tarkka päivämäärä selviää myöhemmin.

Posted in Vanhat päätösluettelot.