Päätösluettelo 19/2015

Materiaali-insinöörikillan hallituksen kokous 19/2015
23.9.2015 kello 15:20, Whatsapp-kokous

7. Palaute
Nettisivujen kautta on saapunut 1 palaute. Killan jääkaapista löytyneet suklaat ovat olleet vanhentuneita.

  • Päätös: Päätetään, että emännistö käy jatkossa läpi tuotteiden päiväykset lisätessään kaappiin uusia tuotteita. Vanhentuneet välipalat saa jatkossa syödä jääkaapista ilmaiseksi, sen jälkeen kun ne on merkitty ”saa ottaa, huom. päiväys” -lapulla. Emmi laittaa asiasta lapun jääkaapin oveen. Palautteen antajalle ei tarvitse vastata henkilökohtaisesti.

8. Hyvinvointiviikon ohjelma
Päätetään mainostaa liikuntavuoroja ja tarjota hedelmiä niillä. Budjetoidaan hedelmiin 40 €. Teemu laittaa mainostusmailin liikuntavuoroista, sekä hoitaa hedelmät paikanpäälle.

9. Sisarkiltojen Herwantapelisauna 23.9.
Sauna avataan 23.9. klo 18, jolloin alkaa myös ensimmäiset nakit. Juulia hoitaa saunan avaamisen, Tiina Herwantapelin saunalle ja Stiina saunan sulkemisen yhdessä viimeisten nakkilaisten kanssa. Pelejä vetävät Tiina, Antti ”Mutsku” Mutanen ja Mikko ”MikkG” Grönlund. Päätetään myös olla hyväksymättä TiTen edustusjoukkueen sähköpostitse tullutta anomusta ilmaisesta Herwantapelistä, koska omankaan hallituksen edustusjoukkueen pelejä ei makseta. Sovitaan hallituksen edustusjoukkueen jäsenet saunalla.

Posted in Vanhat päätösluettelot.