Päätösluettelo 13/2015

Materiaali-insinöörikillan hallituksen kokous 13/2015
5.5.2015 kello 16:00, K0102

7. Palaute
Nettisivujen kautta on saapunut 2 palautetta.
Wanha setä on huolissaan onko hallituksella homma hallussa. Stiina on tehnyt palautteeseen selkeän vastauksen, jonka hallitus hyväksyi vastineeksi palautteeseen. Tulostetaan vastine killan seinälle, jotta se tulee myös jäsenistön tietoon. Hanna Rautalinille vastataan, että välitetään tieto saunan vuokraajille.
Palautekeskustelu:
– Chilibileet: Ensi vuonna täytyy katsoa paremmin, että chilit olisivat tarjolla eri paikassa, kuin maksutiskillä. Ruokaa jäi yli n.50 annosta ja chilejä jäi myös. Parempi niin, että ruokaa jäi yli. Ensi vuonna metallisia ruokalaatikoita tulisi olla enemmän. Pallot saatiin pestyä ja palautettua. Pesu ei ollut niin helppoa, kuin olisi luullut. Emäteemuun olisi hyvä olla paremmat ohjeet siitä, mitä tekemällä saisi leiman.
– Kumisitsit: Eskaloituivat vasta jälkiruoan jälkeen ja jatkot sujuivat hyvin. Pitsa oli ruokana hyvä idea.
– Kastesauna: Siivousvälineet olisi hyvä olla paikalla. Lattia on liukas joka vuosi, ihan selvinkin päin. Olisi suotavaa, että muu jäsenistö ei olisi juuri silloin saunassa, kun fuksit tulevat koskesta. Saunaa ei ole tarve varata aamusta saakka.
– Killan wappunakki: Saatiin hyvää palautetta hallituksemme siivousnakista lakituksessa. Osanotto oli hyvä! Nakkiohjeet olisi hyvä olla myös parempia/tarkempia.
– Alumnikokoontuminen: Joona piti alumnikokoontumisen kasteen aikana ja paikalla kävi noin 10 alumnia. Suurin osa oli viime aikoina valmistuneita. Tätä voisi jatkaa ja alumneille olisi hyvä olla jatkossa jotain tarjottavaa.

  • Päätös: Stiina tulostaa killan seinälle vastauksen Wanhan sedän palautteeseen. Hanna Rautalinille ilmoitetaan, että hänen palautteensa kastesaunan lattian liukkaudesta välitetään sitä vuokraavalle taholle. Valittiin maaliskuun palautteeksi Veri-Matti Vuoren palaute Onnittelut Dislokaatiolle. Huhtikuun palautteeksi valittiin Natalia Kovrun palaute Alumnimeininkejä lisää mm kastepäivänä. Palkitaan molemmat palautteenantajat kahvilipukkeilla.

9. Hyvä luennoitsija
Päätetään ehdottaa Hyväksi luennoitsijaksi Jyrki Vuorista. Tiina hoitaa ehdotuksen tekemisen.

10. Fuksiperämiehen valinta
Uudeksi fuksiperämieheksi valittiin Matti Liski.

11. Hallituksen iltakoulu ja kevättappo
Järjestetään hallituksen iltakoulu ja kevättappo 14.5. kello 16 alkaen Veijonhovissa. Budjetoidaan kevättapon tarjoiluihin 100 €.

Posted in Vanhat päätösluettelot.