Päätösluettelo 12/2015

Materiaali-insinöörikillan hallituksen kokous 12/2015
23.4.2015 kello 15:15, Sertsi

7. Palaute
Nettisivujen kautta on saapunut yksi palaute.
Natalia toivoo jonkinlaista alumnitapahtumaa wappuna, esimerkiksi kasteen yhteyteen.
Tämä tulee aika myöhään, joten tässä vaiheessa ei ole aikaa järjestää kauheasti muuta tapahtumaa, mutta kutsutaan alumnit ainakin kastesaunalle, sillä varauksella, että he tietävät minkälainen tapahtuma se on. Alumneille tulee painottaa sitä, ettei lapsia kannata todellakaan tuoda saunalle.
– Kiltakäytävägrillailu: taskut ja grillipihdit on palautettu kiltaan. Tapahtumassa oli hauskaa ja makkara oli hyvää. Osa läsnäolijoista huomauttaa, että tapahtuma alkoi liian myöhään.

  • Päätös: Päätetään kutsua alumnit kastesaunalle. Joona hoitaa kutsun sähköpostitse. Stiina vastaa Natalialle, että tätä palautetta ei ehditä huomioida muuten. Merkittiin tiedoksi menneiden tapahtumien palautekeskustelu.

9. Pelipaidat
Päätetään tilata yhteensä 17 paitaa. Teemu hoitaa käytännönasiat ja saa itse päättää paitojen tarkemmasta ulkoasusta. Tilataan kaikkia kokoja riittävästi. Budjetoidaan paitoihin 600 €.

10. Chilibileet
Päätetään pitää ulkorastilla chilin syöntikisa ja pallomerietsintä. Ostetaan Biltemasta ympyrälierio-allas ja vuokrataan 5 pussillista palloja. Juulia tekee hallitukselle tapahtumaa varten nakkeiluohjeet ja –ajattoman. Päätetään ruokien hinnoiksi 2,50 € ensimmäiselle annokselle ja lisäannokselle 1,50 €. Budjetoidaan ruokiin 400 € ja rastitarvikkeisiin 450 €.

11. Fuksisauna
Päätetään järjestää syksyn fuksisauna yhdessä TiTen kanssa torstaina 20.8.

12. Kastesauna 1.5.
Juulia hankkii avustajan, jonka kanssa käy avaamassa saunan perjantaina. Anni-Lotta puolestaan sulkee hankkimansa apulaisen kanssa saunan illalla ja hoitaa sen siivouksen.

13. Hallitusmerkki
Päätetään tilata pienin mahdollinen määrä Villen luonnostelemia merkkejä, joissa on mikki-korvat ja vihreä taustaväri.

Posted in Vanhat päätösluettelot.