Päätösluettelo 12/2014

Materiaali-insinöörikillan hallituksen kokous 12/2014
31.3.2014 klo 16:00, K0102

5. Ilmoitusasiat ja saapunut posti
Iina: lauantaina on vujut!
Teemu V.: yösählyn ilmoittautuminen alkaa tänään klo 12 killassa ja ilmoittautuminen on käynnissä koko viikon. Torstaina pelataan frisbeegolfia Näyttämönpuistossa säävarauksella klo 16.
Tiina: keskiviikkona on Wappuinfo klo 15 Festian isossa salissa!
Iina: Torstaina on Otaniemen kiltaneuvoston puheenjohtajien kiltakierros tty:llä. Kierros alkaa meidän killasta klo 17.
Rosa: ensi maanantaina lähdetään Helsinkiin Toimitusjohtajat tentissä tapahtumaan.
Tuomas: KrK:n vuosijuhlat Lappeenrannassa olivat hauskat. Lahjaksi vietiin ratakisko.
Ansku: huomenna on takatalviolympialaiset ja fuksiväittely. Fuksiväittely alkaa klo 18 ja pidetään Cinolassa. Tuomas: Huraa!
Postissa on saapunut paketti Ruukilta, joka sisälsi mainoksia.

8. Vuosijuhlat
Keskustellaan hallituslaisten nakeista. Keskustellaan myös lauantain aikataulusta ja ulkopaikkakuntalaisten majoituksesta.

10. Wapun järkkänakit
Tarvitsemme myös kolmannen henkilön wappuna järkkänakkiin. Päätetään nakkeilija joko hallituksesta tai jäsenistöstä kiinnostuksen mukaan. Järkkänakkiin meiltä lähtevät Teemu S., Teemu V. ja Sampsa

11. Läderlappen
Stiina laittaa tällä viikolla mailia osallistujille risteilystä. BEST:llä on Tallinnassa tuolloin seminaari ja he ovat tulossa maanantaina samalla laivalla takaisin Helsinkiin meidän kanssamme ja he pyysivät voisivatko tulla meidän kanssa samalla bussilla Tampereelle. Heitä olisi neljä henkilöä. Päätetään että otetaan heidät meidän bussiimme. Tällä hetkellä risteilylle on kaksi paikkaa vapaana.

13. META
Nia Korpelalta tuli palautteena ehdotus, että mikäli hallituksesta ei löydy halukkaita edustajia vuosijuhlille niin voitaisiin kysyä halukkaita edustajia myös jäsenistöstä.

Posted in Vanhat päätösluettelot.