Päätösluettelo 11/2014

Materiaali-insinöörikillan hallituksen kokous 11/2014
26.3.2014 klo 12:00, K0102

5. Ilmoitusasiat ja saapunut posti
Hanna: tänään on toimittajille suunnattu mediajaoston kokous.
Riikka: jäynäkyy jäynäkyy, jäynätkää kaikki!
Tiina: exculla oli kivaa! Ja excu jatkui melko pitkään.
Natalia: Kyr-päivillä käytiin läpi miksi TEK on olemassa ja puhuttiin kesätöistä. Painotettiin sitä, että opiskelijoillakin on oikeus TEK:n lakimiespalveluihin.
Riikka: ensi viikon tiistaina on takatalvi olympialaiset ja fuksiväittely. Ilmoittautuminen olympialaisiin päättyy sunnuntaina. Myös vanhemmat opiskelijat saavat osallistua olympialisiin.
Sampsa: naamaläystäkkeet ovat saapuneet painosta!

8. Jäsenrekisteri
Jatketaan keskustelua jäsenrekisteristä. Päätetään että Jukka kokoaa jäsenrekisterin syksyllä uusien fuksien saavuttua.

9. Vuosijuhlat
Keskustellaan vuosijuhlatiimin jäsenien osallistumismaksuista vuosijuhlille. Virvokkeet on haettu ja tänään plaseerataan. Juhlien järjestelyt ovat hyvässä vaiheessa.

11. Wapun järkkänakit
TTY:n järjestyksenvalvojakurssi järjestetään 7.-11.4. joka päivä klo 16.15 – 21. Kilta sponssaa kurssimaksun mutta kortin joutuisi maksamaan itse. Teemu V. ja Sampsa ovat kiinnostuneita lähtemään kurssille.

12. Killan palautejärjestelmän kehittäminen
Edunvalvontajaoston ehdotuksen perusteella mietitään palautejärjestelmän kehittämistä.

13. Killan liikunta
Vaihdetaan killan tamppivuoro keskiviikolle klo 13 – 14. Huhtikuussa kuukauden lajina voitaisiin esimerkiksi kokeilla frisbee golfia ja toukokuussa golfia.
Yösählyyn kaivattaisiin vielä lisää tuomareita. Infotaan fukseille että tuomaroinista saa nakkipisteitä. Hanna laittaa ifomailin tapahtumasta tällä viikolla ja ilmoittautuminen alkaa ensi viikon tiistaina, eli 1.4. kiltahuoneella ja ilmoittautuminen maksaa 4 euroa / joukkue. Teemu on myös käynyt kertomassa laitoksen henkilökunnalle tapahtumasta ja kertonut että heiltä toivottaisiin myös joukkuetta mukaan tapahtumaan.

14. Kyykkätilaus
Lasketaan killasta löytyvät kyykät ja kartut ja tilataan molempia siten, että killasta löytyy kolme ehjää settiä. Otetaan pari kevyempää, 1,8 kg sekä loput painavampia, 2,2, kg.

Posted in Vanhat päätösluettelot.