Kiltahuone

Materiaali-insinöörikilta ry on materiaalitekniikan opiskelijoiden yhdistys, jonka tavoitteena on yhdistää samanhenkisiä ja/tai samaa alaa opiskelevia henkilöitä.  Kilta pyrkii edistämään jäseniensä opiskelu- ja harrastusmahdollisuuksia sekä tuemme uusia opiskelijoita heidän opintojensa alussa. Jäseneksi liittymällä pääsee myös tiedotuskanaville, joille tulee tärkeitä tiedotteita, työpaikkatarjouksia ja tietoa ajankohtaisista tapahtumista. 

Kilta järjestää jäsenilleen monipuolisesti tapahtumia, kuten Tagasi kooli –bileet, Chilibileet ja kuukausittaisen kiltabingon, josta voi voittaa huikeita palkintoja. Muita tapahtumia ovat erilaiset sitsit, saunaillat, uratapahtumat ja kesätapaaminen. Lisää tietoa tapahtumista saa killan sosiaalisista medioista, tiedotuskanavista ja tapahtumakalenterista. 

Kilta järjestää viikottain kaksi sählyvuoroa ja palloiluvuoron, jossa on mahdollisuus pelata koripalloa, lentopalloa tai sulkapalloa. Kuukausittain jäsenistölle on tarjolla myös vaihtuva kuukauden laji, jossa pääsee matalalla kynnyksellä kokeilemaan uusia lajeja. Suurempia liikuntatapahtumia ovat muun muassa Yösählyturnaus ja TVIKin lentopalloturnaus. 

Materiaali-insinöörikilta tekee aktiivisesti töitä tuodakseen Materiaalitekniikan laboratoriota lähemmäs opiskelijoita. Tästä esimerkkinä kiltahuoneella säännöllisesti järjestettävät opintoavautumiskahvit, joissa opiskelijat voivat esittää materiaalitekniikan laitoksen henkilökunnalle kysymyksiä ja palautetta kurssien toteutuksesta.