Kiltahuone

Killan toiminnan keskus on perinteisesti kiltahuone. Kiltahuone, tai kavereille kiltis, sijaitsee päätalon kellarissa huoneessa PB006. Kiltahuoneella jäsenistö saa nauttia killan tarjoamista palveluista:

  • kahvin- ja vedenkeitin, jääkaappi, mikro (kahvi 20 snt kuppi)
  • myyntituotteita, katso lisää alta
  • yksi, uudenkarhea tietokone vapaassa käytössä
  • kyykkäsetti lainattavaksi
  • erilaisia lehtiä luettavaksi
  • tietoa tulevista tapahtumista

Kiltahuoneella voi hyvin viettää luentotaukoa ja taukoa luennoista. Kiltahuoneen sohvilla ehtii aina juomaan kupposen kahvia, pelailla muutaman korttipelin mukavassa seurassa tai tehdä laskuharjoituksia porukalla. Siinä sivussa voi hiljalleen tutustua muiden vuosikurssien opiskelijoihin ja jutella niistä näistä. Killasta löytyy kaikki tarpeellinen opiskeluun, siinä jaksamiseen sekä opiskelutoimintaan:

Jaksamiseen:

Hyvin huokeaan hintaan: pizzaa, suklaata, rahkaa, karkkia ja limpparia.

Lisäksi kahvia kahvikassaan osallistuneille. Kahvikassan hinta on jäsenille 5€ ja se oikeuttaa killalla kahvin juontiin ja keittämiseen. Kahvikassajäsenyys kestää kunnes kassa on juotu ja uusi perustetaan. Toki kupposen kuumaa voi ostaa myös erikseen 20 sentin hintaan.

Muuta myytävää:

Kilta myy useita erilaisia haalarimerkkejä. Oman logon lisäksi myynnissä on mm. Vetokoe-merkki sekä äärettömän siisti, pimeässä hohtava Tsernobyl-merkki!

Jos et muista hienoimpien teekkarilaulujen sanoja, killasta löytyy myös Rasputin -laulukirjoja (6€), jonka avustuksella pääset lurittelemaan missä ja milloin vain.

Kiltamme vuokraa myös mehukannuja. Mehukannuja on noin 20 kappaletta, ja niiden vuokra on 10€. Muista, että kannut tulee tiskata itse.