Kiltahuone

Killan toiminnan keskus on perinteisesti kiltahuone. MIK vietti pitkän tovin huoneessa K0104, mutta olemme nyt muuttanut muualle, tilaan PB006. Kiltahuoneella jäsenistö saa nauttia killan tarjoamista palveluista:

  • tenttiarkisto
  • kahvin- ja vedenkeitin, jääkaappi, mikro (kahvi 20snt kuppi)
  • myyntituotteita, katso lisää alta
  • kaksi tietokonetta vapaassa käytössä
  • kyykkäsetti lainattavaksi
  • erilaisia lehtiä luettavaksi

Kiltahuoneella voi hyvin viettää luentotaukoa ja taukoa luennoista. Kiltahuoneen sohvilla ehtii aina juomaan kupposen kahvia, pelailla muutaman korttipelin mukavassa seurassa tai tehdä laskuharjoituksia porukalla. Killasta löytyy kaikki tarpeellinen opiskeluun, siinä jaksamiseen sekä opiskelutoimintaan:

Jaksamiseen:

Hyvin huokeaan hintaan: pizzaa, suklaata, rahkaa, karkkia ja limpparia.

Lisäksi kahvia kahvikassaan osallistuneille. Kahvikassan hinta on jäsenille 5€ ja se oikeuttaa killalla kahvin juontiin ja keittämiseen. Toki kupposen kuumaa voi ostaa myös erikseen 20snt.

Muuta myytävää:

Ole kampuksen kovin kundi/mimmi ja tule ostamaan TTY:n hienoimmat haalarimerkit (seitsemän erilaista). Joukossa mm. pimeässä hohtava Tsernobyl -haalarimerkki!

Jos et muista hienoimpien teekkarilaulujen sanoja, killasta löytyy myös Rasputin -laulukirjoja (6€), jonka avustuksella pääset lurittelemaan missä ja milloin vain.

Kiltamme vuokraa myös mehukannuja. Mehukannuja on noin 20 kappaletta, ja niiden vuokra on 10€. Muista, että kannut tulee tiskata itse.