Haalaritiimi

Teekkarin tärkein vaatekappale on  haalarit jotka uudet fuksit joka syksy omatoimisesti itsellensä  hankkivat, meidän materiaaliteekkarien haalareiden väri on kauniin viininpunainen.  Haalaritiimin tehtäviin kuuluu haalarien tilaaminen ja mainosten hankkiminen haalareihin. Mainoksia hankitaan soittelemalla sekä oman että muidenkin alojen yrityksiin. Helppo väylä mainosten hankkimiseen on myös sukulaisten ja tuttavien yritykset, joista suhteilla helpommin voi saada mainoksen.

Haalaritiimi on myös hyvä väylä tutustua muihin uusiin fukseihin paremmin heti alkusyksystä. Toiminta pyritään aloittamaan heti ensimmäisellä viikolla , jotta haalarit saataisiin päälle ensimmäisten joukossa.Mitä useampi jäsen haalaritiimissä on, sitä helpommin hommat hoituvat! Yleisin dresscode teekkaritapahtumissa on  haalarit, joten mitä nopeammin saatte haalarit sitä nopeammin sulaudutte joukkoon. Mainosten soittelu/hankkiminen yhdessä on myös mukavan rentoa puuhaa ja uurastuksesta on toki haalareiden lisäksi luvassa palkkiosauna tarjoiluineen sekä menestyksestä riippuen muuta kivaa!

Haalaritiimiin valitaan osallistuneiden joukosta  myös seuraavat vastuuhenkilöt; puheenjohtajat, rahastonhoitaja ja logovastaava.