Fuksit

Uusi Opiskelija

Heipä hei fuksit,

Näiden sivujen tarkoituksena on antaa teille jonkinasteinen käsitys mitä tuleman pitää. Teillä on alkamassa uusi jännittävä vaihe elämässä, monella opiskelujen alkaminen tarkoittaa myös muuttoa uudelle paikkakunnalle sekä ensimmäiseen omaan asuntoon muuttamista. Ei ole kuitenkaan syytä paniikkiin, sillä ette ole yksin. Teidän tukenanne killassa on reilu joukko tutoreita sekä fuksivastaavat, jotka ovat kaikki täällä tekemässä siirtymisenne mahdollisimman hauskaksi ja helpoksi. Voitte lukea meistä sekä tutoreista lisää fuksimodernista joka teille kaikille on lähetetty opiskelupaikan saadessanne, lehti löytyy myös pdf:nä näiltä sivuilta Moderni Materialisti-osion alareunasta, tai suoraan tästä

Tutorit auttavat teitä orientaatioviikolla tekemään lukujärjestykset alkavalle vuodelle sekä neuvovat muissa opiskeluihin liittyvissä asioissa. Lisäksi killassamme toimii opintoneuvoja Anniina Tossavainen , joka on käytettävissä opintoihin liittyvissä pulmissa samoin kuin tiedekunnan opintosuunnittelija Jenni Lassila.  Nämä ihmiset tulevat teille tutuiksi ja viimeistään varmistavat että teidän opintonne lähtevät jouhevasti liikkeelle.

Teidän kaikkien fuksien etuja valvoo eri kiltojen fuksivastaavista koostuva TTYY:n fuksineuvosto, joka näkyy teille ainakin hauskojen tapahtumien järjestävänä osapuolena. Näitä fuksineuvoston järjestämiä sekä muita tapahtumia on turha alkaa tässä luettelemaan, koska tiedottaminen tapahtuu teille sähköpostin välityksellä, kunhan teille luodaan tunnukset ja ne kerätään yhteen orientaatioviikolla. Muistakaa siis tarkistaa koulun sähköpostinne erittäin aktiivisesti varsinkin opiskelujen alussa!

Fuksineuvoston tuotos on myös teille kaikille jaettava fuksipassi, joka on olennaisena osana teidän teekkariksi tuloa. Ideana on passin myötä kannustaa teitä tutustumaan teekkarikulttuuriin sekä muutenkin saada teidät aktivoitumaan; käydessänne erilaisissa tapahtumissa saatte fuksivastaavilta leimoja jotka lasketaan vapun alla yhteen. Tavoitteena on saavuttaa vähintään 300 pistettä, jolloin on oikeutettu ylpeänä kantamaan teekkarilakkia sekä kastautumaan teekkariksi Tammerkoskessa. Tästä ei kuitenkaan kannata ahdistua vaan ottaa se positiivisena haasteena, passi toimii myös hyvänä infona vuoden aikana olevista tapahtumista. Kolme eniten fuksipisteitä kerännyttä saavuttaa lisäksi maagisen Superfuksin arvonimen. Fuksivastaavat kertovat mielellään lisää näistä.

Suosittelemme teitä myös valmistautumaan Telegram-viestimen käyttöön. Se on hieman kuten kaikille tuttu Whatsapp, mutta vihreän toverinsa vastaiskuista huolimatta kätevämpi monin tavoin etenkin tietokoneiden omistajille. Muutkin edut huomaatte kyllä nopeasti.

Terveisin Fuksivastaavanne,

Fuksikapteeni Kaisa Mikkola, 0505768855 , etunimi.sukunimi@student.tut.fi
Fuksiperämies Wiljami Rajala, – , etunimi.sukunimi@student.tut.fi

Innokkaimmille paljon lisätietoa teekkarikulttuurista löytyy mm. osoitteesta http://www.ttyy.fi/