Alumnit

Tampereen teknillisen yliopiston Materiaalialumni ry on kaikkien Tampereen materiaalitekniikkaa opiskelleiden ja valmistuneiden diplomi-insinöörien sekä tekniikan kandidaattien oma ry. Yhdistyksen lähtökohtana on, että kaiken toiminnan tulee olla tapahtumalähtöistä ja jäsenistöä puhuttelevaa. Tapahtumissa panostetaan kolmeen Vee:hen: virkistystoimintaan, verkostoitumiseen ja vakavasti otettavaan ammatilliseen kehittymiseen. Alumni ry:n tapahtumat toimivatkin jouhevana jatkumona opiskelijaelämälle ja mainiona mahdollisuutena tavata opiskeluaikaisia ystäviä ja tutustua uusiin tuttavuuksiin!

Yhdistyksen kotisivut löytyvät täältä: (ohjaa toistaiseksi tälle sivulle, stay tuned!)
http://www.materiaalialumni.fi/

Jäseneksi voit liittyä kertaluenteisella jäsenmaksulla täällä:
http://kauppa.materiaalialumni.fi/

Kannattaa myös liittyä MIKin alumnien Facebook -ryhmään, jossa voi järjestää omia tapaamisia tai kysellä killan kuulumisia alumiinivastaavalta! Alumneille on myös LinkedIn-ryhmä.

 

TAPAHTUMAT JA TOIMINTA

Kaikki alumni ry.n tapahtumat on järjestetty yhdistyksen jäsenten voimin ja tapahtumiin on tervetulleita koko jäsenistö! Tapahtumat rahoitetaan pääasiassa pääsymaksuilla ja sponsoriemme tuella.

Jo alusta lähtien perustajilla oli selkeä kuva siitä, että alumni ry:n toiminnan täytyy olla tapahtumapainotteista jäseniltä jäsenille. Vuosittain järjestetään vähintään:

  • Virkistys- ja verkostoitumistapahtuma – jossa pääsee tapaamaan vanhoja ystäviä ja tutustumaan uusiin tuttavuuksiin.
  • Uratapahtuma – joka voi olla mitä tahansa excursioista seminaariin tai ajankohtaiseen koulutukseen.
  • Yhdistyksen vuosikokous – eli valitaan tulevan vuoden hallitus sekä katsotaan, miten mennyt vuosi on mennyt ja luonnollisesti pidetään hauskaa aikaa kaiken aikaa!

Tapahtumia järjestämään on kerätty kiinnostuneista jäsenistä koostuvia toimikuntia. Mikäli siis haluat lähteä mukaan järjestämään jotain tapahtumaa, sinulla on hyvä idea ja/tai järjestelyhaluja uusiin tapahtumiin niin ota ihmeessä yhteys yhdistyksen hallitukseen niin autamme sinut alkuun! Tapahtuma voi olla yksinkertainen afterwork kokoontuninen Turun jokilaivalla, tai jotain monimutkaisempaakin.


2017 Tulevat tapahtumat:

Syystappo

Aika: 15.9.-17.9.
Paikka: Jaulin kämppä, Jaulintie 519, 39450 Sisättö, Ikaalinen

Yhdistyksemme haluaa ilahduttaa jäseniään järjestämällä rennon ja rattoisan ruskarevyyn. Juhlimme kesä- ja grillikauden päättymistä Ikaalisissa Jaulin kämpässä aivan Seitsemisen kansallispuiston kupeessa.

Ohjelmassa on muun muassa saunomista, chillailua ja grillailua. Lisäksi järjestetään huikeat kesäkisat, joista puhutaan koko ensi vuosi! Yhdistystarjoaa aamupalat mökillä.

Koska olet viimeksi nähnyt opiskelukavereitasi? Kaipaatko lomaa jälkikasvusta? Otapa vapaa viikonloppu tai vaikka vain yksi päivä ja tule lataamaan aurinkopaneelisi ennen kaamosta.

Tapahtuman Facebook-sivu: löytyy täältä

Ilmottaudu mukaan täältä

Kyytisäädön löydät täältä täältä

Nähdään Ikaalisissa!

Pikkujoulut ja vuosikokous

Aika: 2.12
Paikka: Tampere
Lisätietoa Syssymmällä! Seuraa tiedotusta!

Menneitä tapahtumia:

1.5. Wappuskumpat -> Oli ja meni. hyvää oli. Toivottavasti mahdollisimman moni eksyi paikalle Tampereella tai Helsingissä. Ensi vuonna uudestaan! (Merkkaa kalenteriin 1.5.2018 ;)

25.8. SMACC Välkky 3D-tulostus seminaari ja iltasauna. Koko päivän tapahtuma yhdessä SMACCin ja Materiaali-insinöörikillan kanssa.


Hallitus 2017:

Puheenjohtaja:
Nia Korpela
Muut jäsenet:
Janne Koivisto
Tuomas Koskinen
Natalia Kovru
Mikko Grönlund
Lauri Niittymäki
Mika Haapalainen

Voit ottaa hallitukseen yhteyttä osoitteeseen hallitus[AT]materiaalialumni.fi tai suoraan alla olevalla lomakkeella.