Alumnit

Tampereen teknillisen yliopiston Materiaalialumni ry on kaikkien Tampereen materiaalitekniikkaa opiskelleiden ja valmistuneiden diplomi-insinöörien sekä tekniikan kandidaattien oma ry. Yhdistyksen lähtökohtana on, että kaiken toiminnan tulee olla tapahtumalähtöistä ja jäsenistöä puhuttelevaa. Tapahtumissa panostetaan kolmeen Vee:hen: virkistystoimintaan, verkostoitumiseen ja vakavasti otettavaan ammatilliseen kehittymiseen. Alumni ry:n tapahtumat toimivatkin jouhevana jatkumona opiskelijaelämälle ja mainiona mahdollisuutena tavata opiskeluaikaisia ystäviä ja tutustua uusiin tuttavuuksiin!

Yhdistyksen kotisivut löytyvät täältä: (ohjaa toistaiseksi tälle sivulle, stay tuned!)
http://www.materiaalialumni.fi/

Jäseneksi voit liittyä kertaluenteisella jäsenmaksulla täällä:
http://kauppa.materiaalialumni.fi/

Kannattaa myös liittyä MIKin alumnien Facebook -ryhmään, jossa voi järjestää omia tapaamisia tai kysellä killan kuulumisia alumiinivastaavalta! Alumneille on myös LinkedIn-ryhmä.

 

TAPAHTUMAT JA TOIMINTA

Kaikki alumni ry.n tapahtumat on järjestetty yhdistyksen jäsenten voimin ja tapahtumiin on tervetulleita koko jäsenistö! Tapahtumat rahoitetaan pääasiassa pääsymaksuilla ja sponsoriemme tuella.

Jo alusta lähtien perustajilla oli selkeä kuva siitä, että alumni ry:n toiminnan täytyy olla tapahtumapainotteista jäseniltä jäsenille. Vuosittain järjestetään vähintään:

  • Virkistys- ja verkostoitumistapahtuma – jossa pääsee tapaamaan vanhoja ystäviä ja tutustumaan uusiin tuttavuuksiin.
  • Uratapahtuma – joka voi olla mitä tahansa excursioista seminaariin tai ajankohtaiseen koulutukseen.
  • Yhdistyksen vuosikokous – eli valitaan tulevan vuoden hallitus sekä katsotaan, miten mennyt vuosi on mennyt ja luonnollisesti pidetään hauskaa aikaa kaiken aikaa!

Tapahtumia järjestämään on kerätty kiinnostuneista jäsenistä koostuvia toimikuntia. Mikäli siis haluat lähteä mukaan järjestämään jotain tapahtumaa, sinulla on hyvä idea ja/tai järjestelyhaluja uusiin tapahtumiin niin ota ihmeessä yhteys yhdistyksen hallitukseen niin autamme sinut alkuun! Tapahtuma voi olla yksinkertainen afterwork kokoontuninen Turun jokilaivalla, tai jotain monimutkaisempaakin.


2017 Tulevat tapahtumat:

Winter wonderland – Materiaalialumni ry:n pikkujoulusitsit ja yleiskokous

Onko joulukuussa liian vähän pikkujouluja? Haluatko päästä verestämään sitsaustaitoja? Vai onko kenties mielessäsi joku huikea ponsi, jonka haluat esittää Materiaalialumni ry:n hallitukselle? Nyt siihen on oivallinen mahdollisuus, sillä joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna pärähtää Tampereen Svenska Klubbenilla. Materiaalialumni ry:n yleiskokous alkaa klo 16, ja se toimii samalla vuoden sädehtivimpien pikkujoulusitsien cocktail-tilaisuutena. Itse sitsit alkavat klo 18. Vedä siis ykköset ylle, tonttulakki päähän, ja lähde kylille kikkailemaan!

Aika: lauantai 2.12.2017
klo 16 Yleiskokous ja cocktail-tilaisuus
klo 18 Sitsit
Paikka: Svenska Klubben, Otavalankatu 8, Tampere
Sitsilippu: 50 € / 45 € (alkoholiton)
Pukukoodi: Tumma puku / teeman mukaan

Lunasta lippusi sitseille 18.11. mennessä osoitteessa http://kauppa.materiaalialumni.fi/. Samassa osoitteessa voit myös liittyä jäseneksi!

Ilmoita maksun yhteydessä seuraavat asiat:
– juomatoive (puna/valkoviini)
– kahviavec (konjakki/likööri)
– avecin nimi
– pöytätoive
– ruoka-aineallergiat

Menneitä tapahtumia:

15.9.-17.9. RuskaRevyy – yhdistyksen syystapaaminen Ikaalisissa
Paikalle saapui parikymmentä aktiivista alumnia, jopa Joensuusta asti! Viikonloppuna saunottiin, grillattiin, ulkoiltiin ja kisailtiin huikeissa sisäolympialaisissa. Ensi vuonna uudestaan!

1.5. Wappuskumpat -> Oli ja meni. hyvää oli. Toivottavasti mahdollisimman moni eksyi paikalle Tampereella tai Helsingissä. Ensi vuonna uudestaan! (Merkkaa kalenteriin 1.5.2018 ;)

25.8. SMACC Välkky 3D-tulostus seminaari ja iltasauna. Koko päivän tapahtuma yhdessä SMACCin ja Materiaali-insinöörikillan kanssa.


Hallitus 2017:

Puheenjohtaja:
Nia Korpela
Muut jäsenet:
Janne Koivisto
Tuomas Koskinen
Natalia Kovru
Mikko Grönlund
Lauri Niittymäki
Mika Haapalainen

Voit ottaa hallitukseen yhteyttä osoitteeseen hallitus[AT]materiaalialumni.fi tai suoraan alla olevalla lomakkeella.